Sidevisninger i alt

tirsdag den 25. september 2012

Malkningsprocessen

Malkningsprocessen

Ankomst:
-      Rent tøj
-      Rene hænder, du vasker dem.
 
Aftørring:
-      1 klud per yver.
-      Et hjørne til hver pat.
-      Bagsiden bruges til spidserne.
Formalkning:
-      Bruge korrekt malkegreb
-      Tryk 2-3 gange se om mælken er fin
Påsætning:
-      Centralen i den ene hånd
-      Mellem tommeltot og pegefinger holdes koppen
-      Patten findes med pegefingeren
-      Knæk slangen så ingen luft kommer ind.
-      Malkesættet skal hæng korrekt

Efter malkning:
-      Patterne dybes

Tilvænning af kvier:
-      2-3 uger før kælvning sættes de i kostalden
-      Helt rolig
-      Rolige berøring og aftørring
-      Ingen tvang

Ingen kommentarer:

Send en kommentar